Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Τρόποι Αποστολής

Monte Carlo Auto Parts Τρόποι Αποστολής

Τα στέλνουμε

 

εντός Ελλάδος

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Είτε έχετε ολοκληρώσει κάποια τηλεφωνική παραγγελίας, είτε έχετε επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα κατά την ηλεκτρονική παραγγελίας σας, μπορείτε να παραλάβετε τα ανταλλακτικά σας εξοφλόντας στο ταμείο του καταστήματός μας.

Αν έχετε επιλέξει πληρωμή & παραλαβή από το κατάστημα κατά την ηλεκτρονική παραγγελίας σας

Καλέστε μας για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας εντος 24 ωρών

Αν η παραγγελία σας έχει εξοφληθεί και έχετε επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα", η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει τα είδη μόνο για την συμφωνημένη περίοδο κατόπιν επικοινωνίας
Αν η παραγγελία σας δεν έχει εξοφληθεί και έχετε επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα", η εταιρία μας δεν είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει τα είδη με το πέρας των 24 ωρών και η παραγγελία σας διαγράφεται αυτόματα.

Εντός λεκανοπεδίου Αττικής

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητα επαγγελματικά οχήματα, ειδικά για την αποστολή των προιόντων μας χωρίς φθορές και με την μέγιστη προσοχή.

Η Δωρεάν αποστολή εντός λεκανοπεδίου Αττικής απευθύνεται ΜΟΝΟ σε επαγγελαμτίες του κλάδου

Πραγματοποιούμε τουλάχιστον 3 δρομολόγια καθημερινά

Η αποστολή εντός λεκανοπεδίου Αττικής σε ιδιώτες επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής & μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με Ταχυμεταφορέα
  • Με Courier της επιλογής σας
  • Με δικό σας τρόπο ή μέσο

Εκτός λεκανοπεδίου Αττικής

Η αποστολή εκτός λεκανοπεδίου Αττικής πραγματοποιείται ΜΟΝΟ αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν υπολογίζονται στην ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Εκτός Αττικής

Οι αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας (Πρακτορείο)
  • Με Courier της επιλογής σας
  • Με δικό σας τρόπο ή μέσο

Σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν υπολογίζονται στην ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας θα σας ζητηθεί να αναγράψετε τα πλήρη στοιχεία του τρόπου αποστολής που επιθυμείτε στο πεδίο σχόλια παραγγελίας (π.χ. επωνυμία μεταφορικης, τηλέφωνο και  διεύθυνση ή την courier της επιλογής σας)

Σε περίπτωση επιλογής courier προτείνεται να ελέχγετε το κόστος μεταφοράς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν υπολογίζονται στην ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

 

και εκτός Ελλάδος

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποστολές μόνο εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με έκδοση τιμολογίου προς επαγγελματίες και ΜΟΝΟ αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Θέλετε διευκρινίσεις ?