Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Όροι και Προϋποθέσεις

Monte Carlo Auto Parts Όροι Χρήσης

Στη Monte Carlo Auto Parts ένας από τους βασικότερους στόχους είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας, για αυτό το λόγο αφιερώνουμε πολύ χρόνο και κόπο για να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά στην προτίμηση σας. Ευελπιστούμε να γίνουμε ο μόνιμος συνεργάτης σας που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Για την παραγγελία σας θα χρειαστεί να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους κάτωθι Όρους Χρήσης:

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας και να δείτε όλα τα προϊόντα μας, να ρωτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικά και να παραγγείλετε να σας τα αποστείλουμε οπουδήποτε.

Τα στοιχεία της εταιρίας μας

Επωνυμία: Εμμ. Νικορέζος & ΣΙΑ ΕΕ
Διακριτικός Τίτλος: Monte Carlo Auto Parts
ΑΦΜ: 998096040 / ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Γ.Ε.ΜΗ.: 008804701000
Έδρα: Τατοΐου 128 Μεταμόρφωση 14452
Τηλέφωνα: +302102843555 / +302102815622 / +306970981004

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ SITE (ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΛΟΓΟΤΥΠΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ). Για κάθε παράβαση αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

Οι τιμές στο site μπορούν να αλλάζουν κατά διαστήματα χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση.

Οι φωτογραφίες των ειδών σε κάποια είδη είναι ενδικτικές και προέρχονται από αυτοματοποιημένο σύστημα after market από τυχαίο εργοστάσιο. Αυτό το κάνουμε για την διευκόλυνση του πελάτη ώστε να έχει μια εικόνα του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού που χρειάζεται.

Για την τοποθέτηση των ανταλλακτικών δε φέρουμε καμία ευθύνη.

Οι αναγραφόμενες τιμές δε συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για την αποστολή της παραγγελίας σας έχετε διαβάσει του όρους και τρόπους αποστολής.

Τις παραγγελίες που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικου μας καταστήματος προσπαθούμε να τις εκτελούμε αυθημερόν εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή τους μέχρι τις 12:00 π.μ. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με τον τελικό προορισμό και τον τρόπο αποστολής (courier, μεταφορική εταιρεία της επιλογή σας ή παράδοση με δικά μας μεταφορικά μέσα (μόνο εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)) .

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες εκτελούνται σε συνεννόηση με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Τρόπος αποστολής, τελικό κόστος παραγγελίας, εκπτώσεις,  και τρόπος πληρωμής γίνεται πάντα μετά από συνεννόηση με το μόνο αρμόδιο τμήμα μας το Λογιστήριο.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν του ελέγχου της. Ενδεικτικά και όχι απόλυτα, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας.

Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά για την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail admin@mcautoparts.gr

Όλα τα είδη ελέγχονται συσκευάζονται και αποστέλλονται εφόσον είναι σε καλή κατάσταση. Για τυχόν ζημίες στη μεταφορά δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη. Να ελέγχετε το περιεχόμενο των δεμάτων και την κατάσταση των ανταλλακτικών άμεσα με το που τα παραλαμβάνετε.

Αν έχετε επιλέξει Πληρωμή στο κατάστημα:

Καλέστε μας για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας εντος 24 ωρών
Η εταιρία μας δεν είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει τα είδη με το πέρας των 24 ωρών και η παραγγελία σας διαγράφεται αυτόματα.

Αν έχετε επιλέξει Παραλαβή από το Κατάστημα:

Αν η παραγγελία σας έχει εξοφληθεί και έχετε επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα", η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει τα είδη μόνο για την συμφωνημένη περίοδο κατόπιν επικοινωνίας

Αν η παραγγελία σας δεν έχει εξοφληθεί και έχετε επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα", η εταιρία μας δεν είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει τα είδη με το πέρας των 24 ωρών και η παραγγελία σας διαγράφεται αυτόματα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε όλους τους όρους & τρόπους αποστολής & από εδώ

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής,  όπως ακριβώς ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος η πολιτική που ακολουθεί το κατάστημά μας εναρμονίζεται πλήρως με το Ν.2251/1994 αρ.3β παρ.1 εδ. ιβ & ιγ καθώς και το αρ. 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

Σε περίπτωση ελατωμματικού ανταλλακτικού και εφόσον υπάρχει επαρκές απόθεμα γίνεται ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μετά από την έγκριση του υπεύθυνου πωλήσεων της εταιρία μας. Σε περίπτωση μη διαθέσιμου αποθέματος γίνεται επιστροφή των χρημάτων της αγοράς. Για το διαδικαστικό μέρος επικοινωνείται με το Λογιστήριο.

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός των προβλεπόμενων από τον νόμο ημερομηνιών.

Σε περίπτωση ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ  τα έξοδα έπιστροφής, είτε της μεταφορικής είτε του Courier επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας εκ μέρους του πελάτη λόγω μεταμελείας

Η εκ μέρους του πελάτη ακύρωση της παραγγελίας του λόγω μεταμελείας γίνεται δεκτή μόνο εφόσον δεν έχει το είδος ακόμα τιμολογηθεί και δοθεί προς αποστολή εκ μέρους ης εταιρείας. Η ακύρωση γίνεται μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) προς την εταιρεία εκ μέρους του πελάτη. Ο πελάτης οφείλει να δηλώσει τα ακριβή στοιχεία της παραγγελίας του. Η ακύρωση δεν επέρχεται αν δεν αποσταλεί σχετική επιβεβαίωση εκ μέρους της εταιρείας με ηλεκτρονική αλληλογραφία προς τον πελάτη.

Σε περίπτωση που ο πελάτης πριν από την εκ μέρους του δήλωση ακύρωσης έχει καταβάλει την αξία της εγκεκριμένης παραγγελίας του και η εταιρεία την έχει ήδη εισπράξει, τότε η εταιρεία οφείλει μέσα σε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών να επιστρέψει στον πελάτη την εισπραχθείσα αξία με τον ίδιο τρόπο που αυτός επέσπευσε την καταβολή της (με αντιλογισμό του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, με καταβολή μετρητών κλπ). Άλλως σε περίπτωση που έχει δοθεί εντολή πληρωμής εκ μέρους του πελάτη αλλά τα χρήματα δεν έχουν εισπραχθεί από την εταιρεία (όπως πχ. στην περίπτωση εντολής χρέωσης πιστωτικής κάρτας όταν όμως η Τράπεζα δεν έχει ακόμα καταβάλει το τίμημα στην εταιρεία), τότε η εταιρεία υποχρεούται εντός της προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών να επισπεύσει κάθε απαραίτητη ενέργεια και δήλωση προς κάθε αρμόδιο φορέα (Τράπεζα κλπ) για τη γνωστοποίηση της ακύρωσης της παραγγελίας και την υποχρέωση απόδοσης κάθε χρεωθέντος σε βάρος του πελάτη ποσού. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία θεωρείται ότι έχει εκπληρώσει σύννομα τις υποχρεώσεις της, και η αναίρεση κάθε χρέωσης θα γίνει με βάση τους όρους της σύμβασης που συνδέει τον πελάτη με τον τρίτο αυτό φορέα (Τράπεζα κλπ) και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με το χρόνο επιστροφής ή αντιλογισμού κάθε σχετικής χρέωσης.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται εγγύηση σωστής λειτουργίας σε όλα τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μας. Επιπλέον γραπτή εγγύηση 3 μηνών στους κινητήρες. Διαβάστε τους όρους εγγύησης εδώ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ / GDPR

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να γραφτείτε στην ιστοσελίδα μας μέσω της φόρμας Εγγραφής, μας δίνεται αυτομάτως την άδεια επικοινωνίας και αποστολής ενημερωτικών μνημάτων.

Η εταιρία μας διατηρεί τα στοιχεία σας για μόνο τους παρακάτω λόγους, και για όσο διάστημα απαιτεί η σχετική Νομοθεσία.

  • Αποστολή Παραγγελίας
  • Διασταύρωση και επιβεβαίωση ανταλλακτικού
  • Ενημερωτικά μηνύματα

Διαβάστε τα πάντα σχετικά για τη Πολιτική Απορρήτου που ακολουθεί η Εταιρία μας (GDPR) εδώ